Funks Ballonfahrten
CH 4628 Wolfwil / Switzerland

Send E-mail here

 

Resor från november till mars


Det är punkten över i:et på din Thailandssemester!

En oförglömlig ballongfärd över Pattayas fascinerande Hinterland. Du far med oss över ananasplantager, palmer och några av de nästan otaliga templen (Wad) som underbart vackert avtecknar sig mot det gröna landskapet. Senast vid landningen kommer du att märka, att ballongflygning är ännu litet utbrett i Thailand. Inom några minuter är vi i regel omringade av en vänlig och nyfiken folkmassa. En perfekt fotokuliss för dina semesterminnen. Att utforska Thailand, landet som är fullt av överraskningar och motsatser, med en ballong blir en upplevelse, som bara är förunnat ett fåtal. Om du vill kan du redan nu tillhöra denna exklusiva krets.
 
När kan jag boka?
 
    På grund av den optimala vädersituationen genomför vi våra ballongfärder från mitten av oktober till mitten av mars
 
När börjar ballongfärden?
 
    Färden startar strax efter soluppgången, ungefär halv sju på morgonen. På begäran blir du hämtad av vår chaufför tidigt på morgonen klockan 5:30 vid ditt hotell och körd till startplatsen. Du kan emellertid också själv ta dig direkt dit, om du så önskar.
 
Hur länge varar ballongfärden?
 
    Ungefär en timma. Det kan emellertid variera beroende på vindriktning och vindstyrka. Omgivningen kring Pattaya är underbart vacker, men för en ballongfarare är det då och då något svårt att hitta en lämplig landningsplats.
 
Vad ska jag ha på mig?
 
    Bekväm fritidsklädsel. En huvudbonad mot solen och värmen från brännaren är rekommenderbart. Se absolut till, att du tar på dig hela skor (inga flip-flop).
 
När är vi tillbaka?
 
I regel körs du tillbaka till ditt hotell av vår chaufför fram emot klockan 11
 
Vind och väder!
 
Även om solen med allra största sannolikhet kommer att skina den planerade dagen för färden , kan det hända, att ballongfärden måste ställas in på grund av för mycket vind. Du har då möjlighet att omgående reservera en ny dag eller få hela beloppet tillbaka.
 
Vem är Funks Ballonfahrten?
 
    Det är ett licensierat thailändskt lufttrafikföretag med schweizisk medverkan och organisation. För din och vår säkerhet anställer vi enbart yrkespiloter med mångårig erfarenhet.
     
     
Would you like to set a link from your page to this site?
Just copy this banner and place it in your webpage. We will be glad to do the same in return!